O KOMPANIJI MG ENTERIJER

Kompanija  MG Enterijer, osnovana je u  u Drvaru, BIH,  2007 god. i 100% je u privatnom vlasništvu, a korene svog postojanja vuče još iz osamdesetih godina prošlog veka.  Tokom ratnih dešavanja na prostorima bivše Jugoslavije, u periodu devedesetih godina, firma nije postojala.

Osnovana je kao porodična firma, za proizvodnju nameštaja od masiva sve do 2009. godine kada se okreće primarno proizvodnji drvenih kreveta, od kvalitetnog bukovog drveta po kojem je i prepoznatljiv region Drvara i zapadne Bosne.

Proizvodna delatnost je dodatno proširena i na drvene tiple 2011. godine. Od tada beleži konstantan rast kako same proizvodnje, tako i plasmana svojih proizvoda širom Evropske Unije.

Kako raste potražnja za našim proizvodima, otvaraju se i nova tržišta a obzirom da je veliki deo naše proizvodnje orjentisan ka izvozu zemljama regiona i EU (Srbija, Hrvatska, Italija, Nemačka..)  javlja se potreba za otvaranjem još jedne naše distributivne firme u Novom Sadu (SRB) MG Enterijer LUX  koja pokriva tržišta Srbije, Mađarske, Italije.

Naša kompanija u Novom Sadu  bavi se i trgovinom drvenim sortimentima, peletom, kao i sobnim vratima, opremanjem enterijera, porodičnih kuća , stanova i hotela.

Proizvodnja - tiple
Proizvodnja - tiple
Proizvodnja - tiple
Proizvodnja - tiple
Proizvodnja - tiple
Proizvodnja - tiple

PO ČEMU SE IZDVAJA KOMPANIJA MG ENTERIJER

Ljubav prema drvetu koja traje već 25 godina

Zahvaljujući permanentnom ulaganju u tehnologiju i edukaciju proizvodnog kadra, beležimo konstantan rast. Iz tog razloga možemo pratiti kako kapacitetom, kvalitetom, na kraju i cenom najzahtevnije potrebe naših kupaca. Kompanija poseduje savremeno opremljene proizvodne pogone sofisticiranim automatskim mašinama.

Izuzetan kvalitet

Bogata tradicija kompanije dokazuje, da sa svojim inovacijama dostižemo najviše standarde kvalitete i zahteve energetske efikasnosti. Kao takvi, prepoznati smo na domaćem i na međunarodnom tržištu.

Tačnost

Tačnost i poštovanje zadatih rokova isporuke proizvoda je jedan od ključnih elemenata funkcionisanja naše kompanije kojim se posebno ističemo. Svesni da smo važna karika u lancu proizvodnje naših komitenata.

Zadovoljni klijenti

Svrha postojanja, rada i razvoja  kompanije MG Enterijer je sveobuhvatno zadovoljstvo kako naših postojećih klijenata sa kojima imam besprekornu saradnju, tako i potencijalnih budućih klijenata.

0 kg
isporučimo tipli godišnje
preko 0
zadovoljnih komitenata
u 0
zemalja širom Evrope
Imate li pitanja za nas?

Ukoliko nastavite da koristite naš sajt, prihvatate postavljanje kolačića na Vaš uređaj. Ako odlučite da ne prihvatite naše kolačiće, ne možemo garantovati da ćete u potpunosti uživati u sadržajima sajtova kao što bi to inače bio slučaj.

U REDU